Comencem la casa per la teulada?

Per “estrany” que pugui semblar, aquesta hauria de ser una de les nostres principals prioritats a l’hora de plantejar la construcció de la nostra nova llar o mantenir la que tenim. Malauradament, la coberta de casa nostra, no acostuma a ser una de les nostres prioritats o preocupacions.

Quan parlem de casa nostra, del nostre habitatge, de la nostra comunitat de veïns… ens preocupem de molts aspectes com l’estètica de la façana, tenir un portal bonic, la confortabilitat i habitabilitat de l’interior de l’immoble, la bona distribució d’espais, la mobilitt, comptar amb bons materials constructius, disposar d’equipaments d’última generació, etc…

Fins aquí tot perfecte i, en bona mesura fàcil d’entendre. Però que ens passa massa vegades, doncs que la “nostra mirada” acostuma a ser en horitzontal i com a molt si hem de moure “el ulls” mirem cap abaix, però que poc ens agrada mirar cap amunt i molt menys cap a la teulada. Sens dubte, un mal costum que ens pot provocar molts ensurts i maldecaps.

Habitabilitat, aïllament exterior, economia, font d’energia sostenible

Sens dubte, la teulada, juntament amb els fonaments, columnes, murs, i bigues, és la part més important de l’estructura del nostre habitatge. Un component clau per a la seva correcta habitabilitat i aïllament; a més d’aportar altres valors de caràcter estètic, econòmics i mediambientals.

Per això, tant una correcta elecció del tipus i característiques de la teulada, ja sigui d’obra nova o en la remodelació de la vella, com un correcte i continuat manteniment de la mateixa seran claus per viure, treballar i gaudir correctament de la nostra llar, habitatge, empresa…

Per això, us animem a començar la casa per la teulada. És a dir, sent conscients de la importància que té per a la confortabilitat, aïllament, estètica i com a espai per instal·lar noves fonts d’energia sostenible

A Teulades Lleida ens agrada pensar que l’estructura d’una casa és quelcom més que quatre parets i una teulada, que per nosaltres és quelcom més que una simple coberta. Invertir en una correcta construcció i manteniment de les nostres teulades és la millor manera d’assegurar el benestar dins de l’habitatge.

No Comments

Post a Comment