Una de les nostres prioritats és buscar la satisfacció dels nostres clients. Per això, en Teulades Lleida, a l’hora de seleccionar als nostres proveïdors de matèries primeres valorem, per sobre de tot, que comptin amb un producte altament contrastat i amb àmplies garanties.

Durabilitat

• Eficiència

• Respecte al medi ambient

El nostre servei postvenda

En Teulades Lleida creiem que la nostra responsabilitat no conclou en el moment de lliurar l’obra. Una de les característiques que defineix el nostre ADN és la prestació d’un correcte i efectiu servei post-venda.

10 anys de garantia

Convençuts de la correcta execució dels treballs realitzats i de la qualitat dels productes facilitats pels nostres proveïdors, tots els nostres treballs compten amb una doble garantia de qualitat: la del fabricant dels productes utilitzats en el projecte i la nostra pròpia garantia d’instal·lació.

En Teulades Lleida oferim als nostres clients una garantia de 10 anys -des de la finalització de l’encàrrec- sobre tots els treballs realitzats per la plantilla de professionals que conformen la nostra empresa davant de qualsevol vici ocult o visible, així com l’estanquitat de les nostres cobertes.

Per ajudar als nostres clients en la gestió administrativa de l’habitatge, edifici, etc. també facilitem tota la documentació requerida per a la confecció de l’assegurança Desenal de construcció, requerida per la direcció facultativa de l’obra i les Oficines de Control Tècnic (OCT).

Comptem i facilitem amb altres documentacions d’interès com certificats de procedència i fabricació dels materials utilitzats, tractament de la fusta, col·locació de la làmina d’impermeabilització, etc.

“La nostra millor garantia, l’opinió dels nostres clients. No dubtis a posar-te en contacte amb ells i demanar-los referències sobre el nostre treball “