Teulades Lleida, convertim la seva teulada en una font d’energia sostenible

Som especialistes en la instal·lació de teules solars integrades a l’estructura de la teulada. Estètica i eficiència energètica per a la teulada.

A Teulades Lleida portem prop de tres dècades oferint les millors solucions constructives per a les cobertes dels seus immobles (habitatges, empreses, magatzems…); sempre en continua evolució i aportant les darreres novetats tecnològiques.

D’acord amb la nova realitat energètica hem incorporat al nostre catàleg de productes i serveis les teules solars integrades en l’estructura de la teulada, que us permetran generar d’una manera eficaç, ecològica i econòmica energia per al vostre consum.

Solucions fotovoltaiques a la vostra teulada

L’elecció de les teules solars, a més d’aconseguir una millor integració i estètica a l’estructura de la coberta minimitzen el risc de trencar l’estanquitat de la teulada en el moment de col·locar-les, quelcom que si pot passar a l’hora de fixar els panells fotovoltaics. Les teules solars es fixen amb cargols sobre els llistons de la teulada, de la mateixa manera que es procediria amb una teula ceràmica plana, que és ladequada per a aquest tipus de teulades.

Teulades Lleida, solucions constructives per a la teulada adaptades a les seves necessitats

Els punts a favor d’equipar la teulada amb aquest tipus de teules són molts; d’entrada farà un pas molt significatiu cap a l’autosuficiència energètica (hi ha diferents opcions com l’autoconsum limitat 1, amb excedent 2 o amb emmagatzematge 3); fins i tot, en funció del consum, es poden produir excedents d’energia que podrà comercialitzar. Aconseguirà un habitatge més sostenible i incrementarà el valor de mercat.

Les teules solars instal·lades per Teulades Lleida, com la teula solar Planum de l’Escandella, presenten un alt rendiment amb un alt valor tècnic i estètic. Comptem amb una àmplia gamma de teules i peces especials pensades per resoldre i cobrir les diferents necessitats constructives. És un producte molt resistent, fàcil d’instal·lar i ofereix una alta eficiència energètica amb un manteniment mínim.

Si es decideix per una teulada amb plaques solars integrades a Teulades Lleida estarem encantats d’ajudar-lo a reduir el cost de la factura elèctrica i a fer del seu habitatge un espai més respectuós amb el medi ambient en reduir la seva empremta de carboni.

A Teulades Lleida ens agrada construir teulades per a tota una vida, però sempre adaptades a les necessitats dels nostres clients.

1) A l’autoconsum limitat l’energia solar capturada a través de les teules solars es converteix en energia elèctrica d’ús domèstic per al consum immediat; en diferents moments del dia continuarem necessitant una connexió a la xarxa elèctrica convencional.

2) Si aconseguim tenir excedents d’energia a més de cobrir el nostre propi consum podrem injectar l’energia sobrant a la xarxa elèctrica per comercialitzar-la –sempre d’acord amb la normativa vigent establerta al respecte–.

3) Com a tercera variable ens trobem amb la producció denergia amb la possibilitat demmagatzemar els excedents denergia produïts a través de bateries. Amb això, a diferència de l’opció 1, en els moments en què les nostres teules solars no produeixen energia podrem fer ús de l’energia acumulada a les bateries sense necessitat de recórrer a la xarxa elèctrica.

Teulades Lleida som especialistes en la construcció de tota mena de teulades, rehabilitació i manteniment de les seves cobertes, retirada d’amiant…

Si parlem de teulades, a Lleida tenen un nom, Teulades Lleida.

No Comments

Post a Comment