Voleu treballar amb nosaltres?

A Teulades Lleida hem obert un procès de contractació d’oficials de primera per treballar a la nostra empresa, que compta amb més de 25 anys d’experìencia en la construcció, manteniment i reparació de tota mena de teulades, estructures de fusta, porxos.

Volem gent proactiva, amb autonomia de treball i capacitat de liderar grups de treball. Preferiblement amb una experiència dilatada en treballs en alçada i construcció. Des de Teulades Lleida ens encarregarem d’oferir, si s’escau la formació específica per als treballs a realitzar

Sou a convenir amb les persones interessades en l’oferta de treball. Incorporació immediata a jorndada completa.

Requisits

  • Curs PRL de 60 h en paletería segons normativa actual RD 39/1997
  • Curs de treballs en alçada d’acord amb la Llei PRL 31/1995 y el R.D. 2177/2004

Valorarem

  • Experiència de treballs en teulades
  • Carnet de conduir
  • Maneig de toro mecànic, plataformes elevadores
No Comments

Post a Comment