La millor garantia per la durabilitat d’una teulada un bon manteniment

Si a l’hora de posar la coberta a casa nostra escollim una empresa professional i amb una trajectòria contrastada com Teulades Lleida, i ens deixem assessorar en el moment d’escollir els millors materials per a la construcció integral de la teulada ja tindrem molt de guanyat i, com , diu el nostre lema, estarem més a prop d’e tenir d’una teulada per tota la vida.

No obstant això, hem de ser conscients que la teulada és una de les parts més exposades i castigades, per no dir la que més, per les inclemències meteorològiques: pluja, gel, neu, calamarsa, grans canvis tèrmics, forta insolació; factors de caràcter climatològic als que caldria sumar possibles perjudicis derivats de la presència de colònies de coloms, rosegadors, etc. La llista de greuges per a la nostra teulada no acaba aquí, també podem sumar altres possibles afectacions derivades del mal ús d’aquesta estructura com aminar per sobre, col·locació d’elements afegits: plaques solars, màquines de refrigeració, etc. sense tenir cura de les teules, tela asfàltica, llistons, etc…

La programació d’una revisió ens evitarà l’aparició de greus problemes a la teulada

Totes aquestes circumstàncies posen en risc la integritat de la nostra teulada: trencament i moviment de teules, fragmentació, trencament de la impermeabilització, i una llarga llista de possibles problemes i deficiències que se solucionaran, d’una manera ràpida i eficaç, si programem revisions periòdiques del mateix i un correcte manteniment.

A Teulades Lleida, tant per a particulars com per a comunitats de veïns/es, empreses… tenim a la vostra disposició un complet servei de revisió i manteniment de teulades tutelat pel nostre equip de professionals amb més de 25 anys d’experiència.

Una trucada a Teulades Lleida us estalviarà mals de cap i costoses obres de reparació

El gran oblidat de les nostres cases acostuma a ser la teulada, després arriben les lamentacions. Una trucada a Teulades Lleida 686 802 540 – 627 564 803 segur que us estalviarà molts maldecaps i diners.

Teulades Lleida, teulades per tota una vida

No Comments

Post a Comment