Problemes amb la vostra teulada?

No deixeu que la vostra teulada us tregui la son. Si teniu algun problema amb la coberta de casa vostra, empresa, magatzem… contacteu amb nosaltres i buscarem la millor solució per a la vostra teulada.

A Teulades Lleida ens avalen més de 25 anys d’experiència en aquest sector i som especialistes en la construcció, rehabilitació i reparació, manteniment de tota mena de teulades.

Us assessorarem i aconsellarem sobre les millors opcions per a la vostra teulada, ja sigui de nova construcció, rehabilitació, manteniment; tant pel que fa a les característiques constructives com pels materials emprats.

D’altra banda, si vosté té una teulada amb amiant (data límit per a la seva retirada d’acord amb normativa europea i catalana 2032) nosaltres som una empresa homologada per la retirada de teulades construïdes amb fibrociment/amiant.

Si voleu aprofitar la nova construcció, reparació/rehabilitació de la vostra teulada per incloure teules solars, a Teulades Lleida també trobarà una solució eficaç i sostenible per a les sevse necesitats.

Les millors solucions per a la seva teulada

No Comments

Post a Comment