Professionalitat i experiència per a la seva teulada

A Teulades Lleida (Teulades Lleida) portem més de dues dècades dedicats a la construcció, rehabilitació i manteniment de tota mena de teulades. El secret del nostre secret la responsabilitat amb la qual assumim qualsevol encàrrec rebut, el rigor i l’eficiència en l’execució del treball i la professionalitat del nostre equip de treball juntament amb comptar amb els millors proveïdors de productes i serveis.

Teulades Lleida aporta solucions adequades i personalitzades per a les necessitats de cada client i especificitats de la teulada, ja sigui d’obra nova, rehabilitació, manteniment. Per a Teulades Lleida, una empresa arrelada al territori, de proximitat i familiar, les teulades són la nostra passió i la nostra gran preocupació ja que som conscients que comptar amb una bona teulada és el primer pas per a la confortabilitat i correcta habitabilitat de qualsevol immoble.

En aquest sentit recordeu que un bon manteniment és la millor garantia per a la durabilitat de la teulada. A Teulades Lleida som experts en mantenir correctament la seva coberta, façana, terrassa, terrat… lliure de goteres, humitats.

Contacteu amb nosaltres i ens encarregarem d’avaluar l’estat de la teulada i facilitar-vos una solució adequada per al vostre problema. Nosaltres ens encarregarem de la substitució de teules, impermeabilització de cobertes, instal·lació de canalons i qualsevol altre servei necessari per restaurar les propietats impermeables i aïllants de la teulada.

No ho dubti, si vol una teulada per a tota la vida, contacti amb nosaltres. La teulada, la nostra major preocupació Contacti amb nosaltres al 686 80 25 40

No Comments

Post a Comment