Teulades Lleida rep el suport del programa SOCCONT30IMES

Amb l’objectiu de cobrir diferents llocs de treball a l’empresa i donar noves oportunitats de feina des de Teulades Lleida hem cercat el suport del programa SOCCONT30IMES per a la contractació laboral de persones de 30 i més anys.

Convocatòria SOCCONT30IMES

L’objectiu d’aquesta convocatòria és subvencionar la contractació laboral de persones aturades de 30 anys i més per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat; i, en particular, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

Són subvencionables els contractes indefinits i temporals amb una durada mínima de 12 mesos i els contractes dobra i servei que aportin una declaració responsable que indiqui una durada mínima del contracte de 12 mesos. Els contractes han de ser a jornada completa en un establiment operatiu ubicat a Catalunya i el nombre màxim de contractes subvencionables per persona o entitat sol·licitant és de cinc.

No seran subvencionables els contractes de relleu, dinterinitat, per a la formació i laprenentatge ni els de pràctiques.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic dOcupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

No Comments

Post a Comment