Treballem en col·laboració amb els millors proveïdors de productes i serveis per a la vostra teulada

A Teulades Lleida som molt conscients de la importància i la responsabilitat de cadascun dels treballs que realitzem per als nostres clients.

El nostre principal objectiu és la construcció de teulades “per a tota una vida”. Per això, a més d’esforçar-nos dia a dia per comptar amb un equip de professionals format, qualificat i compromès amb cada projecte, és vital treballar en col·laboració amb els millors proveïdors de productes i serveis, per poder oferir la millor i més ajustada resposta als nostres clients i poder adaptar-nos a les vostres necessitats.

D’aquesta manera, a les nostres obres de construcció de teulades, manteniment de teulades particulars i comunitats de veïns, en la construcció i manteniment de porxos i estructures de fusta… comptem amb materials d’alta qualitat (teules, materials aïllants, canelons, estructures de fusta, finestres, etc.) de fabricants tan destacats com:

A més de distribuïdors i col·laboradors de proximitat i confiança com:

  • Albert Soler
  • Bigmat Ochoa
  • Servei SL (plataformes)
  • Gutisa (plataformes)
  • Maderas Planes
  • Contenidors Inter-Oxi
  • 9MAG
  • Fustes Sebastià
  • Grau i Grau

Tots ells, entre d’altres, proveïdors de productes i serveis d’alta qualitat sempre en benefici del millor resultat per a la construcció de teulades, en les diferents tipologies (plànols, a un vessant, a dos, a quatre aigües, etc…) i materials (teules d’asfalt, metàl·liques, de fusta, de pissarra, teules de ceràmica, esmaltades, de formigó, teules de PVC, de Pet, fotovoltaiques), manteniment i reparació de teulades, etc.

No volem acabar aquest article sense recordar abans, com fem sempre, que la teulada és un dels elements constructius clau per als nostres habitatges perquè té la funció fonamental de protegir l’interior de l’immoble i les seves estructures de les inclemències climàtiques (aigua, vent, sol , aire, neu…); una funcionalitat que ara augmenta amb la possibilitat d’incorporar fonts d’energia alternativa i sostenible com les teules fotovoltaiques.

No Comments

Post a Comment