Sostenibilitat i disseny per a la teva teulada

En Teulades Lleida, amb la col·laboració de La Escandella, líder a Espanya en la producció de teules, t’ajudarem a fer de casa teva un espai confortable i sostenible incorporant, d’una manera integral, a la teva teulada un sistema d’energia solar fotovoltaic (Sistema solar FV Planum)

Des de fa més de 25 anys, en Teulades Lleida apostem per construir teulades per tota una vida conscients que aquesta és una de les parts claus per a la confortabilitat i habitabilitat de les vostres vivendes.

Ens hem especialitzat en la construcció de teulades inclinades ventilades en sec, un tipus de sistema constructiu especialment indicat per instal·lar, d’una manera senzilla i ràpida, integrat amb la resta de l’estructura de la teulada, el Sistema Solar FV Planum de la Escandella, que a més d’ajudar a aconseguir una major independència energètica, estèticament és d’una gran elegància ja que s’integra perfectament amb la resta de les teules de ceràmica Planum de la Escandella. Donat el tipus d’ancoratge utilitzat per la col·locació d’aquestes teules i els seus encaixos mecànics, tant les estructurals com les fotovoltaiques, s’aconsegueix una facilitat de muntatge que, al seu torn, suposa un estalvi en el temps d’instal·lació.

Les nostres teulades, com sempre, a més d’aquesta nova funció a l’hora de produir energia per a les vostres llars, estan construides amb precisió i els millors materials per aconseguir:

• Estanquitat a l’aigua.

• Aïllament tèrmic (protecció contra el fred i la calor).

• Resistència a gelades.

• Resistència estructural.

• Resistència al foc.

• Estanquitat a l’aire i, si cal, al vapor.

• Aïllament acústic.

• Estètica (interior i exterior) i harmonia amb el paisatge.

• Respecte a l’entorn

Teulades Lleida, solucions integrals per a la construcció, rehabilitació i manteniment de les vostres teulades, porxos, estructures de fusta.

Teulades Lleida, teulades per tota una vida.

No Comments

Post a Comment