La teulada, una peça clau per la correcta habitabilitat i confort del vostre habitatge

Ens toca viure dies complicats, però entre tots, amb compromís col·lectiu, respecte, responsabilitat i solidaritat superarem aquesta crisi sanitària. Ara toca quedar-nos a casa i afrontar aquests moments de dificultat amb maduresa i serenitat.

En aquests dies, tindrem, probablement, molt de temps lliure per pensar, planificar, pensar en el futur i segurament ens adonarem de la importància de tenir la nostra llar en perfectes condicions. En aquest sentit, generalment ens fixem en diferents aspectes del nostre habitatge com els banys, la cuina, l’estat de terra, la pintura de les parets, el sistema elèctric… però generalment ens oblidem d’una part fonamental, l’estat de manteniment, la funcionalitat i eficàcia de la nostra teulada (és igual si viviu en una casa unifamiliar, adossada, una comunitat de veïns). D’aquest element construcció de la nostra edificiació depèn, en gran mesura, l’habitabilitat i confortabilitat del nostre habitatge -compte, ara no toca sortir al carrer a comprovar el seu estat, ja ho farem més endavant, però tingueu-ho en compte-.

En Teulades Lleida portem més de 25 anys treballant en la construcció de teulades de tot tipus, estructures de fustes, canals pluvials, manteniment i reparació de teulades, retirada de fibrociment, etc.

No ho dubteu, en alguns moments “SI cal començar la casa per la teulada”. Poseu-vos en contacte amb nosaltres, us assessorarem i oferirem les millors solucions per a la vostra teulada, ja sigui de nova construcció, rehabilitació, manteniment …

En Teulades Lleida ens esforcem dia a dia per construir “Teulades per tota una vida”

No Comments

Post a Comment