Teulades Lleida, col·laborador  de trobada anual d’Arquitectes del COAC Lleida al Museu Morera

El passat divendres, 20 de setembre de 2024, la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va celebrar la seva Trobada Anual d’Arquitectes al renovat Museu Morera. L’esdeveniment va comptar amb la participació de més de 160 persones, incloent col·legiats, arquitectes homenatjats i nous membres, així com professionals del sector i representants d’empreses patrocinadores com Teulades Lleida.

La trobada va començar a les 20.00 h amb una visita tècnica a l’edifici, guiada per l’arquitecte Jaume Terés, i va continuar amb un acte oficial a les 21.00 h. En els parlaments, van intervenir el president del COAC Lleida, Lluís de la Fuente, i el degà del COAC, Quim Costa, per donar la benvinguda als assistents i reconèixer la contribució d’arquitectes amb trajectòries professionals de 25 i 50 anys.

La vetllada va finalitzar amb un sopar i ball, que es va allargar fins a mitjanit, fomentant la germanor entre els arquitectes homenatjats, nous col·legiats i altres professionals del sector de l’arquitectura i la construcció.

Teulades Lleida va formar part part del conjunt de patrocinadors d’aquest esdeveniment, reafirmant el nostre compromís amb el sector de l’arquitectura i la construcció a Lleida.

Amb més de 25 anys d’experiència, continuem treballant per oferir solucions constructives i de rehabilitació en teulades, amb un enfocament en la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

Per a més informació sobre els nostres serveis i projectes, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre web o telèfon de contacte.

No Comments

Post a Comment