Especialistes en la retirada d’amiant, la salut del teu edifici en bones mans

La presència d’amiant en teulades i estructures de molts edificis representa un perill latent que s’ha d’eliminar de manera segura. Teulades Lleida s’ha especialitzat en la retirada d’amiant, un servei fonamental per a la salut de les persones i la protecció del medi ambient. El nostre equip està certificat pel Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant (RERA), garantint que cada intervenció es realitza sota els més estrictes protocols de seguretat.

L’amiant va ser àmpliament utilitzat en la construcció per les seves propietats aïllants, però estudis recents han demostrat que les fibres alliberades per aquest material són extremadament perilloses, causant malalties respiratòries greus. Per això, la seva retirada és una obligació regulada, que a Catalunya s’haurà de completar abans de l’any 2032.

Teulades Lleida no només gestiona la retirada i eliminació d’aquest material perillós, sinó que ho fa de manera integral, des del diagnòstic inicial fins a la disposició en abocadors autoritzats. A més, oferim solucions per a la reconstrucció de la teulada, amb opcions adaptades a les necessitats de cada client.

La retirada d’amiant no es pot deixar en mans inexpertes. Si tens amiant al teu edifici, confia en Teulades Lleida, especialistes homologats per garantir un entorn segur i saludable. Demana el teu pressupost sense compromís i comença avui el procés d’eliminació.

Teulades Lleida, 25 anys d’experiència en la construcció, rehabilitació i manteniment de teulades,

No Comments

Post a Comment