Consells per al correcte manteniment de la teulada

A Teulades Lleida, empresa amb més de 25 anys d’experiència en la construcció, manteniment i rehabilitació de tota mena de teulades, ens preocupa l’estat de la vostra teulada, volem per vosaltres “teulades per a tota la vida”. En aquesta publicació us deixem alguns consells bàsics per al manteniment correcte de les cobertes, un aspecte crucial per garantir la seguretat i durabilitat de qualsevol edifici.


La teulada és una de les parts més importants d´un habitatge, protegint l´estructura de les inclemències del temps i assegurant el confort dels seus habitants. No obstant això, massa sovint, aquesta part vital de la construcció és deixada de banda fins que els problemes es tornen evidents i costosos de reparar.


Consells per a un manteniment eficaç

1. Revisions periòdiques: La realització d’inspeccions anuals és fonamental per detectar possibles danys abans que es converteixin en problemes greus. Les revisions han d’incloure tant la part exterior de la teulada com el revestiment inferior, i verificar que no hagi estat danyat per la humitat.

2. Neteja de teules i canalons: Mantenir la teulada lliure de fulles, branques i altres residus és essencial per evitar l’obstrucció de canalons i desguassos, que poden provocar estancaments d’aigua i, en conseqüència, filtracions i humitats a l’interior de l’edifici.

3. Control de les teules: És vital examinar l’estat de les teules i les juntes per assegurar-se que no hi hagi trencaments o desplaçaments que puguin comprometre la impermeabilitat de la coberta.

4. Manteniment dels canalons pluvials: Els canalons són un element clau per evitar que l’aigua s’acumuli a la teulada. És important revisar que estiguin en bon estat i nets, especialment durant la tardor i l’hivern.


Un correcte manteniment de la teulada assegurarà la seva durabilitat Per la seva realització confii en professionals experts com Teulades Lleida. Un bon manteniment no només prolonga la vida útil de la teulada, sinó que també és la millor inversió per a evitar costosos problemes en el futur.


Teulades Lleida l’ofereix un servei integral de manteniment de teulades, adaptat a les necessitats específiques de cada client. Amb una experiència que abasta més de dues dècades, l’empresa s’ha consolidat com a referent a la regió per la seva dedicació a la qualitat i el detall a cada projecte.


Per garantir la durabilitat i seguretat de la teulada, Teulades Lleida recomana no esperar que apareguin els problemes. Un manteniment regular és la clau per preservar la integritat de l’estructura i evitar despeses innecessàries.

I si la seva teulada té amiant, no dubti en contactar amb nosaltres. Som una empresa homologa i especialitzada en la retirada de l’amiant dels seus edificis

No Comments

Post a Comment