Retirem l’amiant de la teva teulada per garantir-te un entorn més segur

Teulades Lleida, acreditat pel RERA, et garanteix la retirada de l’amiant de les vostres teulades i estructures d’una manera ràpida, segura i eficaç. Consulta el preu sense compromís.

En un compromís constant amb la seguretat i el benestar de la comunitat, Teulades Lleida es presenta com una de les empreses líders a Lleida en la retirada d’amiant, un material altament perillós i cancerigen present encara en moltes estructures dels nostres edificis, empreses, magatzems… Amb més de 25 anys d’experiència en la construcció, manteniment i rehabilitació de teulades, l’empresa està acreditada pel Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant (RERA) per dur a terme aquestes tasques crítiques seguint totes les normatives vigents.

L’amiant, també conegut com asbest, uralita, ha estat àmpliament utilitzat en la construcció a causa de les seves propietats aïllants i resistents al foc. No obstant això, el seu ús està prohibit des del 2002 a la Unió Europea a causa dels greus riscos que representa per a la salut. La inhalació de fibres d’amiant pot causar malalties pulmonars greus, incloent el càncer, el que subratlla la importància de la seva retirada immediata.

Procés segur i normatiu

A Teulades Lleida, comprenem la urgència de la retirada d’amiant, segons la normativa catalana el 2032 és el termini màxim per a la seva retirada. El nostre equip altament qualificat realitza un estudi preliminar per avaluar l’estat del material i planificar la seva retirada de manera segura i eficient. Utilitzem receptacles homologats per minimitzar la liberació de fibres durant el procés. Tot el material retirat és transportat a abocadors autoritzats per al seu tractament i eliminació segura.

Un nou començament per a la teva teulada

Un cop retirat l’amiant, Teulades Lleida ofereix serveis integrals de construcció de noves teulades adaptades a les necessitats específiques de cada client. Des de solucions sostenibles amb instal·lacions fotovoltaiques fins a teulades convencionals, la nostra experiència i compromís garanteixen resultats duradors i d’alta qualitat. La seguretat dels nostres clients és la nostra prioritat, i cada projecte es realitza amb els més alts estàndards de qualitat i compliment normatiu.

Teulades Lleida, compromesos amb la comunitat

Teulades Lleida ha estat un pilar en la comunitat de Lleida durant més de dues dècades, proporcionant serveis excepcionals i contribuint a un entorn més segur i saludable. La nostra missió és eliminar l’amiant de les nostres vides d’una manera ràpida, segura i efectiva, i construir teulades que perdurin tota una vida.

Retirem l’amiant de la teva teulada per garantir-te un entorn més segur

No Comments

Post a Comment